Drømmen om den klassiske Mustang | Corvette | Amerikanerbil

Ford Mustang Convertible

Corvette Stingray Convertible
Home Introduktion Biler Mustang Corvette Andre sjove Biler Reservedele Værksted Tage Nielsen.dk Kontakt

Ford Mustang Convertible 1966

Dette er en SUPERSUND Ford Mustang Convertible, den er meget meget fin i bund og karosseri, ja - en rigtig ørkenrotte - den er knastør og har altid været det. Den trænger til omlakering da lakken er slidt, men interiøret er rigtig pænt, ikke perfekt, men i høj grad brugbart. Alt er funktionelt og bilen kører knaldgodt. Motoren er V8 4,7 liter, den berømte 289'er. Der er automatgear, servostryring og elkalesche. Det er en bil der kan komme ud at køre efter et syn, og man kan bruge den som den er, eller man kan vælge at omlakere den. SIDSTE - Vi har taget bilen ind til renovering - vi agter at male den MØRKEBLÅ - DEN ER NU malet, og farven er extrem flot til bilen, den ses her på traler frisk fra maler, kun nødtørftigt samlet, den vil nu blive adskilt igen og tilpasset korrekt, med nye blanke dele som emblemer, dørhåndtag, indækninger ved køler, kofangere, panellister, dørpaneler, samt nye gummilister overalt, nye glasskrabelister, kort sagt en Mustang i ekstraordinær stand.

(pris på forespørgsel - ring 40844811 )   excl. afgift ca. 12.000

For export: This Ford Mustang Convertible is a true survivor, NO rust, extremely dry, it spend all of its life in one of the most dry areas in the whole USA. It just had new paint, and will be reassembled with a complete list og brand new parts, chrome, rubber, felts, emblems ect. An extremely nice Mustang.

© www.american-dreamcars.dk | Ford Mustang | Chevrolet Corvette Stingray | Klassiske Amerikanerbiler

 

Salg og fremvisning:

All American Dreamcars  - Frederiksbergvej 20 - Andst - 6600 Vejen -

© All rights reserved: www.american-dreamcars.dk - den bedste kilde til Ford Mustang | Corvette Stingray | Klassiske Amerikanerbiler